دانلود کتاب تجربه گرایی ارسطو بعد از پرداخت مقدور خواهد بود
توضیحات کتاب در بخش جزئیات آمده است و می توانید موارد را مشاهده فرمایید
نام کتاب : Aristotle's Empiricism
عنوان ترجمه شده به فارسی : تجربه گرایی ارسطو
سری :
نویسندگان : Marc Gasser-Wingate
ناشر : Oxford University Press
سال نشر : 2021
تعداد صفحات : 272
[277]
ISBN (شابک) : 0197567452 , 9780197567456
زبان کتاب : English
فرمت کتاب : pdf
حجم کتاب : 2 Mb
بعد از تکمیل فرایند پرداخت لینک دانلود کتاب ارائه خواهد شد. درصورت ثبت نام و ورود به حساب کاربری خود قادر خواهید بود لیست کتاب های خریداری شده را مشاهده فرمایید.
اغلب تصور میشود که ارسطو به طرز ناامیدکنندهای برای گفتن در این موارد کم است. Gasser-Wingate معتقد است که این فکر اشتباه است: دیدگاهی منسجم و از نظر فلسفی جذاب از دانش ادراکی را می توان در متون مختلفی یافت که در آنها ارسطو درباره نقش ادراک در
حیات حیوانی، منابع شناختی که بر اساس آنها انجام می دهد و انجام می دهد، بحث می کند. وابسته نیست، و رابطه آن با شیوه های عملی و نظری درک است.
تجربهگرایی ارسطو بررسی مستمری از این مباحث و مفاهیم معرفتشناختی، روانشناختی و اخلاقی آنها ارائه میکند. از تفسیری از ارسطو به عنوان نوعی تجربهگرای معتدل دفاع میکند که فکر میکند ما میتوانیم اشکال پیچیدهای از دانش را با ابزارهای ادراکی گسترده توسعه دهیم - و بنابراین بخش مهمی از زندگی شناختی خود را با حیوانات غیرعقلانی به اشتراک میگذاریم - اما همچنین معتقد است که قدرت فکری ما به ما این امکان را می دهد که به طرق خاصی از این حیوانات پیشی بگیریم و در نتیجه شکل های انسانی متمایز از درک را توسعه دهیم.
Aristotle is often thought to have disappointingly little to say on these matters. Gasser-Wingate makes the case that this thought is mistaken: a coherent and philosophically attractive view of perceptual knowledge can be found in the various texts in which Aristotle discusses perception's role in
animal life, the cognitive resources on which it does and does not depend, and the relation it bears to practical and theoretical modes of understanding.
Aristotle's Empiricism offers a sustained examination of these discussions and their epistemological, psychological, and ethical implications. It defends an interpretation of Aristotle as a moderate sort of empiricist, who thinks we can develop sophisticated forms of knowledge by broadly perceptual
means--and that we therefore share an important part of our cognitive lives with nonrational animals--but also holds that our intellectual powers allow us to surpass these animals in certain ways and thereby develop distinctively human forms of understanding.