دانلود کتاب قابلیت پویا و شایستگی سازمانی: در زمینه تغییر و کارایی بعد از پرداخت مقدور خواهد بود
توضیحات کتاب در بخش جزئیات آمده است و می توانید موارد را مشاهده فرمایید
نام کتاب : Dynamic Capability und organisationale Kompetenz: Im Kontext von Veränderung und Effizienz
ویرایش : 1
عنوان ترجمه شده به فارسی : قابلیت پویا و شایستگی سازمانی: در زمینه تغییر و کارایی
سری :
نویسندگان : Marcel Rieser (auth.)
ناشر : Gabler Verlag
سال نشر : 2014
تعداد صفحات : 273
ISBN (شابک) : 9783658068189 , 9783658068196
زبان کتاب : German
فرمت کتاب : pdf
حجم کتاب : 7 مگابایت
بعد از تکمیل فرایند پرداخت لینک دانلود کتاب ارائه خواهد شد. درصورت ثبت نام و ورود به حساب کاربری خود قادر خواهید بود لیست کتاب های خریداری شده را مشاهده فرمایید.
توانایی شرکت ها برای پاسخگویی موفقیت آمیز به الزامات دائماً در حال تغییر به قابلیت های پویا نسبت داده می شود. تاکنون مشخص نشده است که کدام ویژگی یک سازمان قابلیت های پویا را تشکیل می دهد و چگونه می توان آنها را به طور سیستماتیک ثبت کرد. نویسنده از اینجا شروع می کند و به دنبال عوامل اساسی موفقیت می گردد که هم توانایی تغییر و هم کارایی یک سازمان را ممکن می سازد. او از تحقیق در مورد افراد شروع می کند و از ساختار شایستگی برای انتقال این اصول به سازمان ها استفاده می کند. تمرکز پژوهش وی بر ابعاد مدیریت پیچیدگی، خود انعکاس و ترکیب است که اهمیت قابل توجه آن از نظر توانایی تغییر و کارایی تبیین شده است. او ابزاری را برای سنجش شایستگی سازمانی ایجاد می کند که به صورت نظری و تجربی بر آن استوار است.
Die Fähigkeit von Unternehmen, erfolgreich auf die sich stetig ändernden Anforderungen zu reagieren, wird auf Dynamic Capabilities zurückgeführt. Dabei blieb bisher unklar, welche Eigenschaften einer Organisation Dynamic Capabilities begründen und wie sie systematisch erfasst werden können. Der Autor setzt hier an und sucht nach grundlegenden Erfolgsfaktoren, die sowohl die Veränderungsfähigkeit als auch die Effizienz einer Organisation ermöglichen. Hierbei geht er von der Erforschung der Individuen aus und überträgt mit dem Konstrukt der Kompetenz diese Prinzipien auf die Organisationen. Im Mittelpunkt seiner Forschungen stehen die Dimensionen Komplexitätsbewältigung, Selbstreflexion und Kombination, deren signifikante Bedeutung hinsichtlich der Veränderungsfähigkeit und der Effizienz dargelegt wird. Er entwickelt ein Instrument zur Messung der organisationalen Kompetenz, das er theoretisch und empirisch fundiert.