توضیحاتی در مورد کتاب Racetalk: Racism Hiding in Plain Sight
نام کتاب : Racetalk: Racism Hiding in Plain Sight
عنوان ترجمه شده به فارسی : Racetalk: نژادپرستی پنهان در یک دید ساده
سری :
نویسندگان : Kristen A. Myers
ناشر : Rowman & Littlefield
سال نشر : 2005
تعداد صفحات : 293
ISBN (شابک) : 0742535347 , 9780742535343
زبان کتاب : English
فرمت کتاب : pdf
حجم کتاب : 4 مگابایت
بعد از تکمیل فرایند پرداخت لینک دانلود کتاب ارائه خواهد شد. درصورت ثبت نام و ورود به حساب کاربری خود قادر خواهید بود لیست کتاب های خریداری شده را مشاهده فرمایید.
توضیحاتی در مورد کتاب :
مطالعه نژادپرستی چالش برانگیز است. اکثر مردم از ترس اینکه برچسب نژادپرستی به آنها داده شود از بیان علنی نظرات نژادپرستانه اجتناب می کنند. بسیاری از صحبت های عمومی با پوشش قندی و کدگذاری شده است تا گوینده را از پیام نژادپرستانه دور کند. این مطالعه تفسیری از پشت صحنه - racetalk - می گیرد که افراد را به دلیل نژاد و قومیت تحقیر می کند. علیرغم تهاجمات نژادی که در چند دهه گذشته انجام شده است، حرف های نژادپرستانه در این مطالعه ایده های نژادپرستانه قدیمی را نشان می دهد که در تصورات مدرن تداوم دارند. این فیلمنامه ها می گویند که آمریکایی های آفریقایی تبار خطرناک هستند. سفیدها برتر هستند. لاتینی ها کثیف و یکبار مصرف هستند. هندی ها شیطانی هستند. برده داری یک ناهنجاری تاریخی پیش پا افتاده – اگر نوستالژیک و سرگرم کننده نباشد – است که بهتر است فراموش شود. Racetalk خصوصی این اسکریپت های قدیمی را پنهان و در عین حال زنده نگه می دارد. از طریق Racetalk، مردم گروههای نژادی و قومی مختلف را با موقعیتهای مخالف قرار میدهند. Racetalk مرزهای بین سفیدی، سیاهی و قهوه ای را مشخص می کند. Racetalk ابزاری است که در کنترل این مرزها استفاده می شود. اکثر افرادی که از طریق اتحاد، دوستی و خواستگاری از مرزهای نژادی/قومی عبور می کنند، تحریم می شوند. با این وجود برخی از افراد می توانند با موفقیت بیشتری نسبت به دیگران عبور کنند. تجزیه و تحلیل محتوای racetalk فرآیندهایی را نشان می دهد که از طریق آن مردم در مورد معانی و مرزهای نژادی/قومی به صورت روزانه مذاکره می کنند. با این کار، آنها اغلب رژیم نژادی قدیمی را تداوم می بخشند، اما گهگاه آن را به چالش می کشند.
فهرست مطالب :
Chapter 1 Hiding in Plain Sight: Racetalk, the Language of Racism
Chapter 2 Revealing Racetalk
Chapter 3 Racetalk as Reproducing Racism: A Theoretical Toolbox
Chapter 4 The Structure of Signification: Whiteness
Chapter 5 The Structure of Signification: Blackness
Chapter 6 The Structure of Signification: Brownness
Chapter 7 The Structure of Domination: Surveillance and the Policing of Boundaries
Chapter 8 The Structure of Legitimation: Accounting for Racetalk
Chapter 9 Bridging Boundaries: Counterhegemonic Practices
Chapter 10 The Accidental Antiracist: Research as a Tool for Raising Consciousness
Chapter 11 Dialectics Revisited: Racetalk and the Racial Regime
Chapter 12 Praxis: In Search of a Balm
توضیحاتی در مورد کتاب به زبان اصلی :
Studying racism is challenging. Most people avoid publicly expressing racialized comments in fear of being labeled racist. Much public talk is sugar coated and coded to distance the speaker from the racist message. This study captures behind the scenes commentary—racetalk—that degrades people due to race and ethnicity. Despite racial inroads made over the past several decades, the racetalk in this study evinces old fashioned racist ideas persisting in modern imaginations. These scripts say that African Americans are dangerous. Whites are superior. Latinos are dirty and disposable. Indians are sinister. Slavery is a trivial—if not nostalgic and amusing—historical anomaly that is better forgotten. Private racetalk keeps these old scripts hidden yet alive. Through racetalk, people imbue different racial and ethnic groups with oppositional statuses. Racetalk delineates boundaries between whiteness, blackness, and brownness. Racetalk is a tool used in policing these boundaries. Most people who cross racial/ethnic boundaries through alliances, friendships, and courtships are sanctioned. Nevertheless some people are able to cross more successfully than others. An analysis of the content of racetalk reveals the processes through which people negotiate racial/ethnic meanings and boundaries on a daily basis. In so doing, they often perpetuate the old racial regime but occasionally they challenge it.