The New Cambridge Medieval History. Vol. 6: c.1300–c.1415

دانلود کتاب The New Cambridge Medieval History. Vol. 6: c.1300–c.1415

34000 تومان موجود

کتاب تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید. جلد 6: c.1300–c.1415 نسخه زبان اصلی

دانلود کتاب تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید. جلد 6: c.1300–c.1415 بعد از پرداخت مقدور خواهد بود
توضیحات کتاب در بخش جزئیات آمده است و می توانید موارد را مشاهده فرمایید


این کتاب نسخه اصلی می باشد و به زبان فارسی نیست.


امتیاز شما به این کتاب (حداقل 1 و حداکثر 5):

امتیاز کاربران به این کتاب:        تعداد رای دهنده ها: 3


توضیحاتی در مورد کتاب The New Cambridge Medieval History. Vol. 6: c.1300–c.1415

نام کتاب : The New Cambridge Medieval History. Vol. 6: c.1300–c.1415
عنوان ترجمه شده به فارسی : تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید. جلد 6: c.1300–c.1415
سری :
نویسندگان :
ناشر : Cambridge University Press
سال نشر : 1995
تعداد صفحات : 1106

زبان کتاب : English
فرمت کتاب : pdf
حجم کتاب : 18 مگابایت



بعد از تکمیل فرایند پرداخت لینک دانلود کتاب ارائه خواهد شد. درصورت ثبت نام و ورود به حساب کاربری خود قادر خواهید بود لیست کتاب های خریداری شده را مشاهده فرمایید.

توضیحاتی در مورد کتاب :


جلد 1: حدود 500 تا حدود 700

جلد اول کتاب تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید دوره انتقالی بین دنیای روم بعدی و اوایل قرون وسطی را پوشش می دهد. 500 تا c. 700. این دوران رشد آگاهی و تغییر عمیق در اروپا، بیزانس و جهان عرب بود، دورانی که در آن پایه های جامعه قرون وسطایی گذاشته شد و بسیاری از اسطوره های مدرن هویت ملی و مذهبی ما را می توان در آن ردیابی کرد. این کتاب بررسی منطقه ای جامعی از قرن ششم و هفتم، از ایرلند در غرب تا ظهور اسلام در خاورمیانه، و از اسکاندیناوی در شمال تا جنوب مدیترانه را ارائه می دهد. این موضوع به بررسی موضوعات کلیدی می‌پردازد که تاریخ این دوره را از پادشاهی، تجارت و کلیسا گرفته تا هنر، معماری و آموزش و پرورش در کنار هم قرار داده است. هم نمایانگر مجموعه ارزشمندی از تحقیقات کنونی و هم مقدمه ای متخصص در این دوره است.

جلد 2: حدود 700-900


این جلد از The New Cambridge Medieval History بیشتر موارد را پوشش می دهد. دوره تسلط فرانکها و کارولینگها در اروپای غربی. این یکی از انسجام قابل توجه سیاسی و فرهنگی، همراه با تحولات مهم، بسیار متنوع و سازنده در هر حوزه زندگی بود. نویسندگان با اتخاذ رویکردی میان رشته‌ای، تحولات اروپا را به عنوان یک کل، از ایرلند تا بسفر و ایسلند تا جبل الطارق در نظر می‌گیرند. این فصول بررسی تعامل بین حاکمان و حاکمان، نحوه عملکرد واقعی قدرت و اقتدار، و تأثیر آنها بر جامعه و فرهنگ اروپا به عنوان یک کل را ارائه می دهد. جلد به چهار قسمت تقسیم شده است. بخش اول شامل وقایع و تحولات سیاسی در کل جزایر بریتانیا، پادشاهی های فرانک در غرب و شرق، اسکاندیناوی، مناطق اسلاو و بالکان، اسپانیا، ایتالیا، و آن جنبه های تاریخ بیزانس و مسلمانان است که در غرب بین سال های قبل از میلاد مسیح درگیر شد. . 700 و ج. 900. بخش‌های دوم، سوم و چهارم موضوعات و موضوعات مشترک را در مقوله‌های کلی دولت و نهادها، کلیسا و جامعه، و توسعه فرهنگی و فکری پوشش می‌دهند.

جلد 3: c.900–c.1024< br>
دوره قرن دهم و اوایل قرن یازدهم در شکل‌گیری اروپا بسیار مهم بود که بیشتر جغرافیای سیاسی و تقسیم‌بندی‌های بزرگ‌تر آن در این زمان شکل گرفت. همچنین دوران پراکندگی بزرگ و در نتیجه تفاوت‌هایی بود که با سنت‌های تاریخ‌نگاری ملی مدرن بزرگ‌تر شده است. این جلد از «تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید» این سنت‌های متفاوت را منعکس می‌کند، و یک بررسی معتبر را در شرایط خاص خود ارائه می‌کند. جلد به سه بخش تقسیم شده است. اولی موضوعات کلی مانند اقتصاد، حکومت و زندگی مذهبی، فرهنگی و فکری را در بر می گیرد. دومی به پادشاهی‌ها و حکومت‌هایی اختصاص دارد که در قلمرو امپراتوری کارولینژی سابق و همچنین منطقه افتخاری کارولینگی انگلستان پدید آمده بودند. بخش آخر به امپراتوری های نوظهور اروپای شرقی و امپراتوری ها، دولت ها و دولت های جدید و تأسیس شده در جهان مدیترانه می پردازد.

جلد 4: c.1024-c.1198، قسمت اول و دوم

جلد چهارم «تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید» قرن‌های یازدهم و دوازدهم را پوشش می‌دهد، که شاید پویاترین دوره در قرون وسطی اروپا را تشکیل می‌دهد. این یک تاریخ اروپا است، اما این قاره به طور گسترده ای شامل خاور نزدیک و شمال آفریقا نیز تفسیر می شود. این جلد به دو بخش تقسیم می‌شود که بخش اول به موضوعات کلیسایی و سکولار و تحولات عمده در عصری می‌پردازد که با گسترش جمعیت، کشاورزی، تجارت، شهرها و مرزهای جامعه غربی با اصلاحات اساسی مشخص شده است. ساختار و نهادهای کلیسای غربی، و با تغییرات اساسی در روابط با کلیساهای شرقی، بیزانس، اسلام و یهودیان با ظهور پادشاهی ها و دولت های جدید، و با توسعه جنگ های صلیبی، شوالیه و قانون، لاتین و بومی. ادبیات، هنر و معماری رومی و گوتیک، بدعت‌ها و جنبش مکتبی تاریخ سیاسی، مذهبی، اجتماعی و اقتصادی کل اروپا و جهان مدیترانه بین سالهای 1198 تا 1300. پوشش جامع تحولات اروپای غربی با توجه به شرق اروپا، از جمله جهان بیزانس، متعادل شده است. سرزمین های اسلامی در اسپانیا، شمال آفریقا و شام. مقالات موضوعی به هنرهای زیبا، زبان عامیانه، ارتباطات و سایر جنبه‌های دوره‌ای می‌پردازند که در آن مرزهای مسیحیت لاتین به شدت به بیرون گسترش می‌یابد و توجه به جوامع مرزی که در اسپانیا، جزایر بالتیک و دریای مدیترانه ظهور کرده‌اند، معطوف است. br>
جلد 6: حدود 1300 تا حدود 1415

جلد ششم کتاب تاریخ قرون وسطی کمبریج جدید قرن چهاردهم را پوشش می دهد، دوره ای که طاعون، سایر بلایای طبیعی و جنگ بر آن غالب شده است. به سه قرن رشد اقتصادی و گسترش فرهنگی در اروپای مسیحی پایان داد، اما قرنی که شاهد تحولات مهمی در حکومت، زندگی مذهبی و فکری و الگوهای فرهنگی و هنری جدید بود. بخش اول صحنه را با بحث در مورد موضوعات کلی در تئوری و عمل حکومت، دین، تاریخ اجتماعی و اقتصادی و فرهنگ تنظیم می کند. بخش دوم به تاریخ های فردی ایالت های اروپای غربی می پردازد. روابط اجتماعی و اقتصادی با غربی‌ها و تمدن‌های دیگر در مدیترانه قرون وسطی سنتی غربی این دوره که اغلب به عنوان زمان شک، انحطاط و تفرقه تلقی می شود، در اینجا به عنوان دوره ای از نوآوری و توسعه قابل توجه نشان داده می شود که بیشتر آن ناشی از تلاش آگاهانه معاصران برای برآورده کردن تقاضاهای رو به رشد جامعه و یافتن راه حل های عملی برای مشکلات اجتماعی، مذهبی و سیاسی که آن را فرا گرفته است. این جلد از چهار بخش تشکیل شده است. بخش اول هم بر ایده‌ها و ملاحظات دیگری که مردان را در جستجوی حکومت خوب راهنمایی می‌کردند و هم بر توسعه عملی نمایندگی متمرکز است. بخش دوم به جنبه های توسعه اجتماعی و اقتصادی در زمان تغییر و گسترش می پردازد. بخش سوم اهمیت زندگی روح را مورد بحث قرار می دهد: دین، آموزش و هنر. با حرکت از کلی به جزئی، قسمت چهارم به تاریخ کشورهای اروپایی می پردازد و بر رشد دولت های ملی در اوایل جهان مدرن تأکید دارد.


توضیحاتی در مورد کتاب به زبان اصلی :


Volume 1: c.500–c.700

The first volume of The New Cambridge Medieval History covers the transitional period between the later Roman world and the early middle ages, c. 500 to c. 700. This was an era of developing consciousness and profound change in Europe, Byzantium and the Arab world, an era in which the foundations of medieval society were laid and to which many of our modern myths of national and religious identity can be traced. This book offers a comprehensive regional survey of the sixth and seventh centuries, from Ireland in the west to the rise of Islam in the Middle East, and from Scandinavia in the north to the Mediterranean south. It explores the key themes pinning together the history of this period, from kingship, trade and the church, to art, architecture and education. It represents both an invaluable conspectus of current scholarship and an expert introduction to the period.

Volume 2: c.700–c.900

This volume of The New Cambridge Medieval History covers most of the period of Frankish and Carolingian dominance in western Europe. It was one of remarkable political and cultural coherence, combined with crucial, very diverse and formative developments in every sphere of life. Adopting an interdisciplinary approach, the authors consider developments in Europe as a whole, from Ireland to the Bosphorus and Iceland to Gibraltar. The chapters offer an examination of the interaction between rulers and ruled, of how power and authority actually worked, and of the impact of these on the society and culture of Europe as a whole. The volume is divided into four parts. Part I encompasses the events and political developments in the whole of the British Isles, the west and east Frankish kingdoms, Scandinavia, the Slavic and Balkan regions, Spain, Italy, and those aspects of Byzantine and Muslim history which impinged on the west between c. 700 and c. 900. Parts II, III and IV cover common themes and topics within the general categories of government and institutions, the church and society, and cultural and intellectual development.

Volume 3: c.900–c.1024

The period of the tenth and early eleventh centuries was crucial in the formation of Europe, much of whose political geography and larger-scale divisions began to take shape at this time. It was also an era of great fragmentation, and hence of differences which have been magnified by modern national historiographical traditions. This volume of The New Cambridge Medieval History reflects these varying traditions, and provides an authoritative survey in its own terms. The volume is divided into three sections. The first covers general themes such as the economy, government, and religious, cultural, and intellectual life. The second is devoted to the kingdoms and principalities which had emerged within the area of the former Carolingian empire as well as the honorary Carolingian region of England. The final section deals with the emergent principalities of eastern Europe and the new and established empires, states and statelets of the Mediterranean world.

Volume 4: c.1024–c.1198, Part I and II

The fourth volume of The New Cambridge Medieval History covers the eleventh and twelfth centuries, which comprised perhaps the most dynamic period in the European middle ages. This is a history of Europe, but the continent is interpreted widely to include the Near East and North Africa as well. The volume is divided into two parts of which this, the first, deals with themes, ecclesiastical and secular, and major developments in an age marked by the expansion of population, agriculture, trade, towns and the frontiers of western society by a radical reform of the structure and institutions of the western church, and by fundamental changes in relationships with the eastern churches, Byzantium, Islam and the Jews by the appearance of new kingdoms and states, and by the development of crusades, knighthood and law, Latin and vernacular literature, Romanesque and Gothic art and architecture, heresies and the scholastic movement.

Volume 5: c.1198–c.1300

The fifth volume of The New Cambridge Medieval History brings together studies of the political, religious, social and economic history of the whole of Europe and of the Mediterranean world between about 1198 and 1300. Comprehensive coverage of the developments in western Europe is balanced by attention to the east of Europe, including the Byzantine world, and the Islamic lands in Spain, north Africa and the Levant. Thematic articles look at the fine arts, the vernacular, communications and other aspects of a period in which the frontiers of Latin Christendom were expanding vigorously outwards and attention is paid to the frontier societies that emerged in Spain, the Baltic and the Mediterranean islands.

Volume 6: c.1300–c.1415

The sixth volume of The New Cambridge Medieval History covers the fourteenth century, a period dominated by plague, other natural disasters and war which brought to an end three centuries of economic growth and cultural expansion in Christian Europe, but one which also saw important developments in government, religious and intellectual life, and new cultural and artistic patterns. Part I sets the scene by discussion of general themes in the theory and practice of government, religion, social and economic history, and culture. Part II deals with the individual histories of the states of western Europe Part III with that of the Church at the time of the Avignon papacy and the Great Schism and Part IV with eastern and northern Europe, Byzantium and the early Ottomans, giving particular attention to the social and economic relations with westerners and those of other civilisations in the Mediterranean.

Volume 7: c.1415– c.1500

This volume covers the last century (interpreted broadly) of the traditional western Middle Ages. Often seen as a time of doubt, decline and division, the period is shown here as a period of considerable innovation and development, much of which resulted from a conscious attempt by contemporaries to meet the growing demands of society and to find practical solutions to the social, religious and political problems which beset it. The volume consists of four sections. Part I focuses on both the ideas and other considerations which guided men as they sought good government, and on the practical development of representation. Part II deals with aspects of social and economic development at a time of change and expansion. Part III discusses the importance of the life of the spirit: religion, education and the arts. Moving from the general to the particular, Part IV concerns itself with the history of the countries of Europe, emphasis being placed on the growth of the nation states of the early modern world.



پست ها تصادفی