توضیحاتی در مورد کتاب The Taurobolium: Its Evolution and Terminology
نام کتاب : The Taurobolium: Its Evolution and Terminology
عنوان ترجمه شده به فارسی : Taurobolium: تکامل و اصطلاحات آن
سری : Études préliminaires aux religions orientales dans l’empire romain (= Religions in the Graeco-Roman World) 10
نویسندگان : Robert Duthoy
ناشر : Brill Academic Publishers
سال نشر : 1969
تعداد صفحات : 150
ISBN (شابک) : 9789004293724
زبان کتاب : English
فرمت کتاب : pdf
حجم کتاب : 12 مگابایت
بعد از تکمیل فرایند پرداخت لینک دانلود کتاب ارائه خواهد شد. درصورت ثبت نام و ورود به حساب کاربری خود قادر خواهید بود لیست کتاب های خریداری شده را مشاهده فرمایید.
توضیحاتی در مورد کتاب :
ما در ادبیات فراوان می دانیم که آیین تاروبول تقریباً یک قرن است که به دلیل مناقشه ای که در قرن چهارم پس از میلاد بین آخرین حامیان یک بت پرستی متبلور در اطراف این کیش Cybele و مسیحیان ایجاد شده است، برانگیخته است. برخی از محققین خواسته اند در این آیین شاهدی بر تأثیر مستقیم ادیان شرقی بر آیین ها و اسرار مسیحی باشند. شایستگی بزرگ A. این است که بدون جانبداری، بررسی جامع همه مطالب کتبی و ادبی را که ما را از این آیین آگاه می کند، از سر بگیریم. وی پس از ارائه اسناد و مدارک در کنار هم، به تحلیل معنای واژه های به کار رفته می پردازد و سعی می کند مادی بودن آیین و معنای آن را روشن کند. پس از این تحقیقات ضروری و علمی انجام شده، او می تواند با بیشترین احتمال، سیر تحول این آیین و متوالی آن را ردیابی کند.
معانی
فهرست مطالب :
Introduction
Part I: The Sources
A. The Inscriptions
B. The Literary Texts
Part II: Analysis of the Inscriptions
I. The Non-verbal Terms
II. The Verb
Part III: The Evolution of the Taurobolium
Introduction
I. The Successive Phases of the Taurobolium
II. An Explanation of the Evolution
III. The Origin of the Taurobolium
Conclusion
توضیحاتی در مورد کتاب به زبان اصلی :
On sait abondante littérature que le rite du taurobole à suscitée depuis près d'un siècle, en raison de la polémique née au IVe siècle de notre ère, entre les derniers tenants d'un paganisme cristallisé autour de ce culte à Cybèle et les chrétiens. Certains érudits ont voulu voir dans ce rituel la preuve d'une influence directe des religions orientales sur les rites et les mystères chrétiens. Le grand mérite de l'A. est d'avoir repris, sans parti-pris, l'examen exhaustif de tout le matériel épigraphique et littéraire qui nous renseigne sur ce rite. Après avoir donné ensemble des documents, il analyse le sens des mots employés, tentant de préciser la matérialité du rite et sa signification. Après cette enquête indispensable et scientifiquement menée, il peut retracer, avec la plus grande vraisemblance, évolution de ce rituel et ses successives
significations.