Biophysics and Neurophysiology of the Sixth Sense

دانلود کتاب Biophysics and Neurophysiology of the Sixth Sense

51000 تومان موجود

کتاب بیوفیزیک و نوروفیزیولوژی حس ششم نسخه زبان اصلی

دانلود کتاب بیوفیزیک و نوروفیزیولوژی حس ششم بعد از پرداخت مقدور خواهد بود
توضیحات کتاب در بخش جزئیات آمده است و می توانید موارد را مشاهده فرمایید


این کتاب نسخه اصلی می باشد و به زبان فارسی نیست.


امتیاز شما به این کتاب (حداقل 1 و حداکثر 5):

امتیاز کاربران به این کتاب:        تعداد رای دهنده ها: 6


توضیحاتی در مورد کتاب Biophysics and Neurophysiology of the Sixth Sense

نام کتاب : Biophysics and Neurophysiology of the Sixth Sense
ویرایش : 1st ed.
عنوان ترجمه شده به فارسی : بیوفیزیک و نوروفیزیولوژی حس ششم
سری :
نویسندگان : ,
ناشر : Springer International Publishing
سال نشر : 2019
تعداد صفحات : XI, 362 [361]
ISBN (شابک) : 978-3-030-106
زبان کتاب : English
فرمت کتاب : pdf
حجم کتاب : 5 Mb



بعد از تکمیل فرایند پرداخت لینک دانلود کتاب ارائه خواهد شد. درصورت ثبت نام و ورود به حساب کاربری خود قادر خواهید بود لیست کتاب های خریداری شده را مشاهده فرمایید.

توضیحاتی در مورد کتاب :




حواس چندگانه، مانند هوش های چندگانه، کلید تغییرپذیری مغز و در نتیجه تکامل انسان هستند. علاوه بر حواس پنجگانه سنتی (بینایی، بویایی، چشیدن، شنوایی، و حس تنی)، انسان همچنین می تواند موقعیت بدن (حس عمقی) و حرکت (حس دهلیزی) را درک کند. بینابینی احساسی است که فرد نسبت به شرایط فیزیولوژیکی درونی کل بدن دارد. علاوه بر این، حس شهود نیز وجود دارد که به عنوان حس ششم نیز شناخته می شود. با وجود تمام تلاش‌هایشان، محققان هنوز نمی‌توانند ماهیت حس ششم را مشخص کنند. برخی حس عمقی را به عنوان حس ششم در نظر می گیرند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می دهند آن را بخشی از حس درونی تلقی کنند. این کتاب یک سیستم علمی برای حس ششم انسان با استفاده از شواهد بیوفیزیکی و عصبی فیزیولوژیکی ارائه می‌کند.

به نظر می رسد قدرت «حس ششم» دست کم گرفته شده است، زیرا در تعریف واضح مفهوم مشکل وجود دارد. بر اساس اقتصاد اجتماعی و فیزیک عصبی، حس ششم حسی است که به انسان اجازه می دهد ادراک ایجاد کند یا کیفیت درک خود را از رویدادها افزایش دهد. به طور کلی، حس ششم فرآیندی فراشناختی را درگیر می کند که از طریق آن دانش قبلی و اطلاعات دریافتی از سایر روش های حسی هم افزایی می شوند. محدود به پیکان خاصی از زمان و نوع ذهن یا بدن ناظر نیست، بلکه تمام پیکان های زمان (گذشته، حال، آینده)، انواع ذهن (خودآگاه و ناخودآگاه) و بدن های فیزیکی (خود و دیگران) را در نظر می گیرد. ). با این حال، انتظار می رود که مشاهده گر نسبت به آنچه اکنون اتفاق می افتد یا در آینده اتفاق می افتد و ارتباط آن با خودش تعصبات خاصی داشته باشد. به ویژه، انسان ها در مسیر دستیابی به موفقیت در رقابت های اجتماعی و کاهش عدم اطمینان در فرآیندهای پیچیده تصمیم گیری، به حس ششم متوسل می شوند. علاوه بر شواهدی که مؤلفه‌های ژنتیکی را به زیروجه‌های حس ششم مرتبط می‌کند، استراتژی‌هایی برای افزایش کیفیت ادراکات ارائه شده توسط حس ششم ایجاد شده است. مدیتیشن، که از طریق آن افراد سعی می کنند از جهان جدا شوند، فعالیت باند گاما را افزایش می دهد و افزایش فعالیت باند گاما پس از پردازش از بالا به پایین مشاهده می شود. بنابراین می توان استنباط کرد که جدا شدن از محیط ممکن است همزمانی توابع موج را به نفع تقویت حس ششم افزایش دهد. این می تواند به عنوان مکانیسم تقویت حس ششم در کسانی که سیستم های حسی آنها دست نخورده است عمل کند، همچنین می تواند به عنوان مکانیسم جبران در کسانی که نقص حسی دارند عمل کند. در مورد دوم، در واقع خلاقیت را در استفاده از حواس نسبتا قوی تشویق می کند. این امر ناشنوایی بتهوون و خلاقیت عالی موسیقی او یا نابینایی برامبلیت و توانایی عظیم او در نقاشی و بسیاری از نمونه های مشابه را توجیه می کند.

به طور خلاصه، کتاب حاضر در پنج بخش تقسیم شده است. بخش 1 (فصل 1-6) اطلاعاتی در مورد سیستم حس عمقی و فیزیولوژی عصبی و بیوفیزیک آن ارائه می دهد. بخش 2 (فصل 7-10) سیستم شنود را بررسی می کند. اطلاعات ارائه شده در این دو بخش ما را قادر می سازد تا به سمت سه بخش بعدی داستان حرکت کنیم که هدف آن توسعه یک سیستم علمی حس ششم است. فصل اول قسمت 3 با مفاهیم شروع می شود و از آنها برای رسیدن به نتیجه معقول استفاده می کند که باید حسی وجود داشته باشد که نیاز به پردازش اطلاعات چند مرحله ای دارد و جدا از حس عمقی و حس درونی است. چنین حسی معمولاً به عنوان حس ششم شناخته می شود. با این حال باید دوباره شماره گذاری شود زیرا حس عمقی از قبل به عنوان حس ششم شناخته می شود. فصل دوم این بخش ترسیم مدارهای عصبی است که حس ششم را در ذهن انسان عصب دهی می کند، در حالی که فصل سوم به این سؤالات می پردازد که آیا سیستم حس ششم برای عملکرد صحیح نیاز به صلاحیت یا آگاهی ذهنی بهینه دارد و اگر چنین است؟ حالت بهینه است: خودآگاه یا ناخودآگاه و شایستگی یا ناتوانی. در فصل چهارم این بخش، به ادغام خود-دیگری به عنوان گامی محوری در سیستم حس ششم می پردازیم. فصل بعدی برای عصب شناسان بسیار جالب خواهد بود. در این مورد صحبت می شود که حس ششم انسان از عالم غیب، اعم از تیر غیبی زمان یا حوادث غیبی، مستلزم خلاقیت است و بنابراین حس ششم انسان را باید منبع خلاقیت، تغییرپذیری و در نتیجه تکامل دانست. در فصل ششم، حس ششم به عنوان یک فعالیت اقتصادی که توسط محیط های اجتماعی تحریک می شود، نگریسته می شود. این فصل از این واقعیت ناشی می شود که انسان ها سرشار از اشتیاق برای بالا بردن حس ششم خود و دقت آن هستند و شور و شوق خود را تا حد زیادی مدیون دستیابی به بهترین سود ممکن و به عبارت دیگر پیروزی در رقابت های شدید در زندگی خود هستند که عمدتاً بر مفهوم قابلیت ارتجاعی. در نهایت این بخش با یک بحث شگفت انگیز در مورد هنر حس ششم به پایان می رسد.

فصل اول قسمت 4 نظریه های فیزیکی را مورد بحث قرار می دهد که از وجود حس ششم در جهان حمایت می کنند. فصل بعدی اعمال نظریه بیز برای حس ششم است که منجر به این نتیجه می شود که حس ششم یکپارچگی چندحسی را از طریق بهینه سازی عدم قطعیت اطلاعات دریافتی از سایر روش های حسی بهبود می بخشد. فصل سوم در این بخش به این موضوع می‌پردازد که آیا زمان‌بندی نسبی برای حس ششم مانند حواس دیگر قابل استفاده است یا خیر. بخش آخر کتاب با هدف بررسی مستقیم حس ششم در زمینه سلامت و رفتار انسان در چهار فصل تنظیم شده است. فصل اول به بررسی تغییرات عصبی رشدی در حس ششم می‌پردازد، در حالی که فصل دوم و سوم آن را در رابطه با اختلالات روانپزشکی و عصبی مورد بحث قرار می‌دهد. چشمگیرترین سوالی که حس ششم حس ششم بر سلامت و رفتار انسان چقدر قدرت دارد در فصل چهارم این قسمت و فصل پایانی کتاب که با استفاده از مدل های شبکه عصبی و پرتره های پیچیده ممکن برای سیستم تهیه می شود، مطرح شده است. حس ششم.



توضیحاتی در مورد کتاب به زبان اصلی :


Multiple senses, like multiple intelligences, are a key to brain variability and therefore human evolution. Besides the traditional five senses (vision, olfaction, gustation, audition, and somatosensory), humans can also perceive the body’s own position (the sense of proprioception) and movement (the vestibular sense). Interoception is the feeling one has about the internal physiological conditions of the entire body. Additionally there is a sense of intuition, also known as the sixth sense. Despite their best efforts, researchers are still unable to concur in specifying the nature of the sixth sense; some consider the sense of proprioception as the sixth sense, whereas others prefer to consider that as a part of interoception. This book will provide a scientific system for the human sixth sense using relevant biophysical and neurophysiological evidence.

The power of “sixth sense” seems to be underestimated, due to difficulties in defining the concept clearly. According to socioeconomics and neural physics, the sixth sense is that which permits humans to create perception or to enhance the quality of their perception of events. Roughly speaking, the sixth sense engages a metacognitive process through which prior knowledge and the information received from other sensory modalities are synergized. It is not restricted to specific arrow of time and type of mind or to the observer’s body, but it considers all arrows of time (past, present, future), types of mind (conscious and unconscious), and physical bodies (self and other). However it is expected that the observer has specific biases towards what happens now or would happen in the future and its relation to himself. Particularly, humans appeal to the sixth sense on the road to achieving success in social competitions and to reduce uncertainty in complex decision making processes. In addition to evidence linking genetic components to the sixth sense submodalities, there have been developed strategies for increasing the quality of perceptions provided by the sixth sense. Meditation, through which individuals try to be detached from the world, increases gamma-band activity and that increased gamma-band activity is found following top-down processing. Therefore it can be inferred that the detachment from the environment may enhance synchronization of the wave functions in favor of strengthening the sixth sense. It can serve as the mechanism of enhancement of the sixth sense in those whose sensory systems are intact, it can also serve as the mechanism of compensation in those who have sensory deficiencies. In the latter case, it in fact encourages creativity in the use of relatively strong senses. This justifies Beethoven's deafness and his great musical creativity or Bramblitt's blindness and his enormous capability to paint and many other similar examples.

In summary, the present book is divided into five parts. Part 1 (chapters 1-6) provides information about the system of proprioception and its neurophysiology and biophysics. Part 2 (chapters 7-10) examines the system of interoception. The information provided in these two parts would enable us to move towards the next three parts of the story, aimed at developing a scientific system of the sixth sense. The first chapter of part 3 begins with concepts and uses them to arrive at reasonable conclusion that there must be a sense that requires multistep information processing and that is separate from the sense of proprioception and the sense of interoception. Such sense is commonly known as the sixth sense. However it should be re-numbered because the sense of proprioception is already known as the sixth sense. The second chapter of this part is to draw neurocircuitry that innervates the sixth sense in the mind of a man, while the third chapter would address the questions whether the sixth sense system requires an optimal competence or consciousness of mind to function properly and if so which is the optimal state: conscious or unconscious and competence or incompetence. In the fourth chapter of this part, we will focus on the self-other mergence as a pivotal step of the sixth sense system. The next chapter would be of great interest to neurobiologists. It talks about that the human sixth sense of the unseen world, either the unseen arrow of time or the unseen events, requires creativity and therefore the human sixth sense should be considered a source of creativity, variability and thus evolution. In the sixth chapter, the sixth sense is viewed as an economic activity stimulated by social environments. This chapter arisen from the fact that humans are full of enthusiasm to heighten their sixth sense and its accuracy and that they owe their enthusiasm largely to achieving the best possible profit and in other words to wining intense competitions in their life holds mainly on the concept of elasticity. Finally this part is finished by an amazing discussion on the art of the sixth sense.

The first chapter of part 4 discusses physical theories that support the existence of sixth sense in the universe. The next chapter is to apply the Bayes’ theory to the sixth sense, leading to the conclusion that the sixth sense improves multisensory integration through optimizing uncertainty of information received from other sensory modalities. Chapter three in this part would address whether relative timing is applicable to the sixth sense like other senses. The last part of book aimed at directly discussing the sixth sense into the context of human health and behavior is organized into four chapters. The first chapter is to discuss neurodevelopmental changes in the sixth sense, while the second and third ones will discuss that in relation to psychiatric and neurological disorders. The most striking question how much power the sixth sense the sixth sense have over human health and behavior is addressed in the fourth chapter of this part and final chapter of book, which will be prepared using neural network models and sophisticated portraits possible for the system of sixth sense.




پست ها تصادفی